Independència és llibertat, Catalunya nou Estat


Estem a les portes d’escollir un nou Parlament de Catalunya i hi ha raons molt importants per a pensar que en aquest nou Parlament es debatrà el futur de la nació catalana; haurem de decidir entre dos models antagònics de país: continuar essent una autonomia subordinada a les ordres d’un Estat Espanyol centralitzador, que retalla les llibertats democràtiques i escanya econòmicament totes les possibilitats de progressar dels catalans, o emprendre el camí de la recuperació de la nostra independència política, de la llibertat, la dignitat, la democràcia de base i la justícia social, apostant per fer de Catalunya un nou estat d’Europa.

El nostre vot legitimarà tot el procés posterior. Això és el que haurem de tenir ben present quan estiguem davant de l’urna de votació. El 25N tothom ha d’anar a votar, cap independentista es pot abstenir. Els abstencionistes i els partidaris del vot nul han de tenir present que aquesta vegada el vot pot ser determinant per al futur del nostre país.Imagen 

Aquestes eleccions al Parlament de Catalunya no són unes simples eleccions autonòmiques com les 9 anteriors (entre 1980 i 2010). Aquestes eleccions, indirectament, seran plebiscitàries ja que per primera vegada els resultats ens permetran saber quantitativament quin suport té el nostre objectiu: convertir Catalunya en nou estat d’Europa, un estat independent com són Holanda o Dinamarca.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s