Diumenge 7 de setembre: Ascensió per coronar el cim de Santa Bàrbara d’estelades


El muntanyisme forma part de la identitat catalana. Des dels seus orígens, l’excursionisme català s’ha identificat amb els valors del país: un gran esperit de superació, un profund arrelament a la terra i una fortalesa excepcional. Ja fa moltes generacions que explorem muntanyes dins i fora de Catalunya: des del mític Lluís Estasen escalant la Gorra Frígia per primera vegada fins a l’expedició catalana que coronà la “màgic line” al K2, els catalans ens hem situat en l’òrbita mundial també en el terreny de muntanya.

Inspirats en aquesta estreta relació entre muntanya i país, l’any passat el  col·lectiu Estelades al Cim va organitzar una ascensió simultània als cims més emblemàtics de Catalunya i la resposta dels catalans i les catalanes va ser magnífica. Amb més de 4.000 participants inscrits a 351 cims, no només de Catalunya sinó també d’altres indrets del món, la convocatòria va superar totes les expectatives.

És per això que  us convidem a repetir la iniciativa aquest diumenge dia 7 de setembre per coronar amb estelades el cim de Santa Bàrbara. Sortirem a les 8 del matí del carrer de Bellveí.

Les fotos de l’any passat les podeu veure a www.esteladesalcim.cat

354_IMG-20130908-WA0023

Deixa un comentari