Autobusos a Barcelona: hem avançat l’hora de sortida.


Amb la voluntat que la sortida conjunta de prop de cinc-centes persones en nou autocars sigui el més fluïda possible, l’organització de l’ANC d’Anglès ha pres els següents acords organitzatius:

1.- Avançar l’hora de sortida a la una del migdia, ja que segons la Guàrdia Urbana de Barcelona a partir de les 3 tallaran el trànsit pel centre de la ciutat.

2.- Us recomanem que procureu arribar mitja hora abans. Com ja sabeu, la sortida es farà des del carrer de Josep Pla (Supermercat DIA). És important que a mesura que aneu arribant us situeu de seguida davant del vostre autocar, ja que ens agradaria poder fer una foto de grup abans de sortir. Cada autocar estarà senyalitzat amb una lletra ( de la A a la I). Heu de buscar l’autocar que es correspongui amb la lletra que figura al vostre tiquet.   

3.- Les portes dels autocars estaran tancades fins que l’organització decideixi que es pot començar a pujar-hi.  Cada persona s’asseurà en el seient que li correspon. A cada autocar hi haurà un responsable que estarà en contacte amb l’organització. Si hi ha persones que s’han intercanviat el tiquet us agrairíem que ho notifiquéssiu a l’organització per tal de facilitar la feina als responsables de cada autobús.

4.- Un cop es decideixi obrir les portes dels autocars els responsables comprovaran els tiquets i s’accedirà a l’autocar.

5.- Durant el viatge cap a Barcelona, us repartirem uns fulls informatius on s’explicarà com accedir al tram, com es formarà el mosaic de la V, què cal fer si hi ha alguna emergència, on aparcarà el vostre autobús i les instruccions per a la tornada. Així mateix hi constarà el telèfon mòbil del responsable de cada grup per tal que pugueu comunicar-vos-hi si fos necessari.

6.- Si formeu part d’un grup d’amics i només ens vau deixar un sol correu electrònic, recordeu que heu d’avisar del canvi d’hora de sortida a la resta de persones que us acompanyaran.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració i comprensió.

Bona Diada i Visca Catalunya lliure!

Anglès per la Independència

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s