Dimarts 30 setembre a les 19 h concentració a la Plaça de Catalunya


Avui dilluns el  Tribunal Constitucional espanyol, amb una celeritat inusual, s’ha reunit  per admetre a tràmit els recursos presentats pel govern espanyol contra la Llei de consultes i contra el Decret de convocatòria del 9N. L’acceptació dels recursos comporta la suspensió automàtica de la consulta de manera cautelar.

L’Assemblea Nacional Catalana vol manifestar el següent:

  1. La Consulta del 9N se celebrarà en la més estricta legalitat perquè el dia 23 de gener de 2013 el Parlament català va aprovar la Declaració de Sobirania i el divendres 19 de setembre va aprovar per una gran majoria la Llei de Consultes que permet la convocatòria i la celebració de la Consulta del 9N. És en virtut de la legalitat catalana que celebrarem aquesta Consulta.
  2. Som davant de la gran oportunitat històrica per començar units un país nou. És la gran oportunitat per resoldre els problemes nacionals i socials que patim i assegurar-nos un país millor per a tothom. Per aconseguir-ho iniciem la campanya unitària Ara és l’hora.
  3. És per això que, des d’Anglès per la Independència us convoquem a la concentració que tindrà lloc aquest dimarts, dia 30 de setembre, , a les 19h, a la Plaça de Catalunyaamb un únic objectiu: començar la campanya Ara és l’hora que ens portarà a votar i guanyar el 9 de novembre! Taquem de groc places i carrers amb les nostres samarretes!

Votar és democràcia! 

El 9 de novembre votarem! 

El 9 de novembre guanyarem!

10492477_365273946953783_2300082959885211853_n

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s