AM, CiU i CUP, signen el compromís de l’ANC


P1050546

Aquest migdia, en un acte públic celebrat a la plaça de Catalunya i convocat per Anglès per la Independència, tres de les quatre candidatures que a Anglès concorren a les eleccions municipals han lliurat  a l’assemblea territorial de l’ANC el compromís signat per tots els candidats pel qual es comprometen  a donar suport al procés que ens ha de portar a la constitució de la República catalana com a Estat independent.

En cas de ser elegits regidors, alcalde o alcaldessa, els candidats es comprometen a:

1.- Donar suport a la continuïtat del nostre Ajuntament a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI).

2.- Donar suport a les campanyes que s’impulsin des del nostre municipi, per contribuir a fer que les eleccions al Parlament del 27 de setembre tinguin un clar sentit plebiscitari .

3.- Assumir que, en cas que les eleccions plebiscitàries del 27 de setembre configurin una majoria independentista al Parlament, donaran suport que el nostre ajuntament es posi a disposició del govern del país per tot el que consideri oportú en la gestió de la constitució de l’Estat català.

4.- Donar suport a que l’alcalde o alcaldessa participi a l’Assemblea de Càrrecs Electes que es constituirà en cas que les institucions espanyoles intervinguessin o suprimissin les institucions catalanes d’autogovern.

A l’acte, presentat per Anna Sureda i Marina Soler en representació de l’ANC,  han intervingut els caps de llista Josep Casadellà (Acord Municipal-Anglès 2015), Astrid Desset (CiU) i Sergi Riera (CUP).

P1050548

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s