A punt!


Com ja sabeu aquest any l’acte de la Diada es farà de manera descentralitzada en 5 ciutats del Principat. El nostre poble té assignat l’acte a Salt. Per la proximitat amb aquesta població enguany hem cregut oportú fer el desplaçament fins la concentració d’una manera diferent.

Us proposem que el dia 11 de setembre al migdia us desplaceu fins a Bescanó, on hi haurà aparcament disponible per als vostres cotxes a la zona del supermercat Novavenda. Dins el parc de l’Ajuntament hi farem un gran pícnic. Hi haurà taules i cadires a la vostra disposició. Dinarem entre la una i les dues i, pels volts d’un quart de tres, començarà una marxa a peu per la ruta del carrilet fins arribar al Passeig dels Països Catalans de Salt.

Si us desplaceu fins a Salt amb el vostre vehicle, aneu-hi amb temps suficient i informeu-vos de quins són els llocs habilitats per aparcar. La concentració serà a les 17:14 h.

Si voleu anar-hi amb bus us podeu posar en contacte amb “La Cellera de Ter per la Independència”. Nosaltres aquest any no organitzem autocars.

És molt important que us inscrigueu a la manifestació: http://www.apunt.assemblea.cat

Si voleu comprar la samarreta de la Diada podreu trobar-la a la Cooperativa Abacus i a la Llibreria les Voltes de Girona, i a tots els supermercats Bon Preu.

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s