Aportació de 1.050 euros a la Caixa de Solidaritat


L’u d’octubre, amb motiu del Referèndum d’Autoderminació de Catalunya, hi hagué una botifarrada a la glorieta del Passeig de l’Estació. Es tractava d’un servei d’esmorzars per a totes les persones que van matinar per custodiar el Col·legi Electoral. Se’n va obtenir un benefici net de 533,52 euros que, tal com ja s’havia anunciat, es destinaria a la Caixa de Solidaritat. Anglès per la Independència hi ha aportat 466,48 euros més per arrodonir la suma a 1.000 euros. El passat dia 16, a la concentració que va tenir lloc davant de l’Ajuntament per recordar que Jordi Sànchez i Jordi Cuixart ja feia un mes que són a la presó, es va fer públic que ingressaríem aquests 1.000 euros a la Caixa de Solidaritat. En aquell mateix moment vam rebre una donació de 50 euros. Així, doncs, l’aportació total de l’Assemblea Territorial d’Anglès és de 1.050 euros. L’ingrés ha estat fet  aquest dimarts 21 de novembre.

caixa

La caixa de solidaritat permet fer front a les represàlies econòmiques que reben persones físiques com a conseqüència d’actuacions emmarcades en el procés cap a la independència per participar d’accions unitàries, cíviques, pacífiques i democràtiques. Aquestes actuacions han de respondre a iniciatives acordades per les entitats i/ o partits sobiranistes o bé per seguir el mandat de les urnes i els acords del Parlament de Catalunya i el Govern de la Generalitat en favor del procés independentista.

La creació d’aquesta caixa de resistència és un gest potent de solidaritat, transversalitat i unitat de l’independentisme. Llança també un missatge internacional i crea un problema a l’Estat en la mesura que la seva capacitat de coerció queda disminuïda.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s