1ctubre’t (Actes d’homenatge Aniversari 1r d’Octubre): dignitat, perseverança i resistència.


Es fa difícil resumir tot el viscut l’1 d’octubre de 2017. La dignitat, la perseverança i la resistència del poble català va ocupar carrers i col·legis electorals. L’1 d’octubre de 2017 vam votar, vam guanyar, vam fer Història.
Un any després, la situació política és certament complexa. L’Estat espanyol, de manera incessant, ha iniciat una onada repressiva que sembla no tenir fi, i, al mateix temps, les institucions polítiques catalanes juntament amb les diferents organitzacions polítiques i moviments socials han estat incapaces de sortir d’aquest atzucac polític.
Però no podem defallir. La República ha de ser l’horitzó que ens ajudi a caminar, pas rere pas. La República catalana com a culminació dels nostres somnis d’aconseguir una societat més justa.
L’1CTUBRE’T és la voluntat d’aprofitar l’herència del passat 1 d’octubre i, al mateix, l’oportunitat d’expressar la nostra solidaritat amb totes aquelles persones preses i exiliades (cal dir que tots els beneficis seran destinats a la caixa de resistència).
L’1OCTUBRE’T és la nostra manera d’expressar que no estem disposats a rendir-nos ni a claudicar davant les exigències d’un Estat profundament antidemocràtic. És la manera de seguir lluitant per la construcció de la República catalana.

20180925_232331

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s